O2 Fitnes center je idealno mesto za začetek oblikovanja vašega telesa.
Nahajamo se v strogem centru mesta, Cesta Maršala Tita 22, nasproti železniške postaje. Center se razprostira na več kot 700 kvadratnih metrov, opremljen pa je z  vrhunskimi kardio in vadbenimi napravami. V objektu je tudi telovadnica, ki je namenjena za skupinske vadbe in borilne veščine. Poleg vrhunske fitnes opreme boste pri nas srečali tudi prijazno osebje, fitnes inštruktorje in inštruktorje za skupinske vadbe.

Vadbeni programi so prilagojeni za vsakogar, tako za začetnike kot za profesionalce. Poleg dobrega ambienta ponujamo tudi najbolj ugodne cene, tako za posemeznike kot tudi za podjetja.

Celoten center je grajen energetsko učinkovito. V vseh prostorih je zagotovljeno: optimalno prezračevanje in klimatizacija,nadstandardna višina stropov omogoča optimalne vadbene pogoje in čist zrak ter veliko steklenih površin v vseh prostorih, kar nam zagotavlja obilico dnevne svetlobe.

V našem baru si po napornem treningu lahko izberete osvežilni ali proteinski napitek, ki vam bo pomagal pri hitri regeneraciji.

Delovni čas

 

Ponedeljek - Petek
8.00 - 22.00

Sobota, nedelja in prazniki
8.00 - 12.00, 16.00 - 22.00

Kontakt

 

Za več informacij nas kontaktirajte.

Telefon:    041360487 / 041708908
Email:     info@o2fitnes.si
Naslov: Cesta Maršala Tita 22,
4270 Jesenice