Želite narediti nekaj zase?

 

Poskusite s funkcionalnim treningom za celotno telo. Okrepite mišice, pokurite odvečno maščobo, izboljšajte zdravje in počutje. Bodite uspešni in FIT!

Skupinske kardio vadbe predstavljajo vitalno komponento fitnesa. Brez ‘kardia’ boste težko dosegli močno in oblikovano telo, poleg tega zagotavlja vaše zdravje in vas brani pred tveganji srčnih bolezni, diabetesa, visokega krvnega tlaka in nekaterih vrst raka. In nič ni primerljivo z intenzivno kri-črpajočo vadbo, ki vam bo povzročila svetlikajočo se kožo, dvignila vzdušje in narisala nasmeh na obraz.

Kam se usmeriti in koliko trenirati pa je odvisno od vaših ciljev: če želite na primer vzdrževati stopnjo zdravja, to pomeni nekje 30 minut kakršnekoli fizične aktivnosti skoraj vsak dan. Če želite izgubiti težo oz. odvečno telesno maščobo in obdržati obnovljeno formo, to pomeni, da lahko da boste potrebovali  60 do 90 minut vsaj srednje aktivnosti večino dni v tednu.

 

Skupinske vadbe

 

Pripravili smo pester nabor vadb za vsakogar, tako za tiste, ki želite oblikovati svoje telo, kakor za tiste, ki se želite ob vadbi sprostiti. Pomemben del treninga je aerobna vadba, energična, v skupini, ob ritmih glasbe, ki vabijo k gibanju je še posebej zabavna. Pri tem pa ne smemo pozabiti na izjemen pomen preventivne vadbe na naše zdravje. Za najbolj zahtevne med vami smo pripravili funkcionalno vadbo.

Delovni čas

 

Ponedeljek - Petek
8.00 - 22.00

Sobota, nedelja in prazniki
8.00 - 12.00, 16.00 - 22.00

Kontakt

 

Za več informacij nas kontaktirajte.

Telefon:    041360487 / 041708908
Email:     info@o2fitnes.si
Naslov: Cesta Maršala Tita 22,
4270 Jesenice